Entourage

Restaurant, Dijkkamer, balkon & terras

’t Diekhuus ligt op de dijk aan de IJssel. Binnen en buiten hebt u een prachtig uitzicht op de Hanzestad Deventer, de uiterwaarden en de rivier.

De sfeer in ons restaurant wordt door gasten getypeerd als ontspannen en informeel. Onze gastvrouwen en –heren zorgen er geruisloos voor dat het u aan niets ontbreekt. Koks komen regelmatig zelf aan tafel om uw volgende gerecht te brengen en u te vertellen wat ze voor u gemaakt hebben. Hoe warm of koud het buiten ook is, binnen zit u altijd behaaglijk dankzij het klimaatreguleringssysteem.

De Dijkkamer is een intieme ruimte op de eerste verdieping, die bereikbaar is met de trap of met de lift. De Dijkkamer is ideaal voor besloten diners, maar ook voor workshops en vergaderingen. De Dijkkamer kan geheel naar uw wensen worden ingericht:of uw gezelschap nu uit 6 mensen bestaat of uit 30, iedereen zal zich er thuis voelen. Vanuit de Dijkkamer kijkt u aan de ene kant uit op de IJssel, aan de andere kant op onze eigen tuin.

Bij mooi weer kunt u van het uitzicht en het eten genieten op het balkon of op het terras, dat grenst aan de uiterwaarden. U kunt hier de geur opsnuiven van de omgeving, met onder andere bloemen, fruit en kruiden die u later op uw bord terugvindt.