Slapen...

In de omgeving van het restaurant vindt u een aantal Bed & Breakfasts, die wij graag aanbevelen. Deze Bed & Breakfasts hebben allen een eigen uitstraling en plek: langs de IJssel, bij vliegveld Teuge, op een landgoed of in de natuur. Met sommige van deze Bed & Breakfasts hebben we een arrangement samengesteld. Tegen een kleine vergoeding en altijd in goed overleg, halen wij u op en brengen wij u ook weer terug.

Arrangementen:

  • Landgoedhoeve Vosbergen, Heerde. Aan de rand van het dorp Heerde een B.&B. met 2 romantische kamers tegenover het landgoed zelf. Rust ,stilte en soms het wild in de tuin. Hier kunt u nagenieten van het diner dat u bij ons gehad hebt.
  • De Aze, Terwolde. Heerlijk slapen en ontbijten in een stal! Dit bed & breakfast bevindt zich landelijk gelegen in een schitterende Veluwse hallenboerderij op het gelijknamige Landgoed ‘De Aze’, tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen en de Kroondomeinen van Het Loo in Apeldoorn; ook wel de IJssel/Veluwe-vallei.
  • Klaverweide, Wilp. gelegen aan het eind van een doodlopende weg op de Wilpse Klei is: voorzien van alle gemakken overnachten in één van de twee kamers in een modern bijgebouw met atelier. De centrale ligging in de stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn en vlakbij het fiets- voetveer over de IJssel naar Gorssel, biedt talloze mogelijkheden voor het verkennen van deze prachtige streek.
  • De slaapfabriek, Teuge. Een ontbijt hotel in het dorp Teuge met gezellige moderne ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Een bijzondere overnachtingsplek met veel ontspannings mogelijkheden Het dorp ligt in de nabijheid van de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
  • Buitenplaats De Matanze,Terwolde. Op een van meest verborgen plekjes langs de Gelderse IJssel, zijn in het koetshuis op het prachtige landgoed Matanze enkele kamers gerealiseerd die uitzicht bieden op het landhuis of op de Engelse tuin. Hier kunt u genieten van de landelijke rust en nagenieten van diner dat u bij ons genoten heeft.
  • Hotel/ B&B De Vischpoorte, Deventer. Een prachtig hotel, met B&B-mogelijkheden, in hartje Deventer. Het ligt direct aan de IJssel en het hele centrum is op loopafstand bereikbaar.
  • Bed and breakfast / Vakantiewoning Het Achterste Pothoven, De Vecht - Terwolde, is een loft in een boerderij: een mooie grote open ruimte, direct onder de hanebalken. Voorzien van een compleet ingerichte keuken, een droom van een badkamer met ligbad en een eigen tuin en terras. De boerderij ligt middenin een weiland; lekker rustig. Natuur binnen handbereik, cultuur op fietsafstand.
  • Overige aanbevolen slaapplekken:

  • B&B De Worp, Deventer. Direct achter de bandijk en met uitzicht op Nederlands oudste wandelpark (1699), dat geheel in de uiterwaarden gelegen is, ligt het karakteristieke herenhuis "De Worp". Op enkele minuten wandelafstand is de rivier met haar prachtige uiterwaarden en het natuurontwikkelingsgebied De Ossenwaard, waaraan zich ook 't Diekhuus bevindt.
  • Sandton IJsselhotel, Deventer. Op 15 min. lopen van ons restaurant in het park de Worp. Een design hotel tegenover de hanzestad Deventer waar u met het pontje midden in het centrum van de stad belandt.